Zonnepanelen

Een slimme investering

Wist je dat zonnepanelen zichzelf nu nog sneller terugverdienen dan voorheen? Vaak zijn ze al binnen 4 jaar terugverdiend! Wil jij ook profiteren van jouw eigen zonne-energie? Kies voor zonnepanelen van IRinstall!

Vrijblijvend advies

Begin meteen met beparen!

De voordelen van zonnepanelen

Waarom kies je voor zonnepanelen van de Saman Groep? We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

Een slimme investering

Investeer in zonne-energie met IR Install en profiteer van lagere energierekeningen terwijl u bijdraagt aan een schoner milieu. Zonne-energie biedt een rendement dat traditionele spaarmogelijkheden vaak overtreft. IR Install maakt gebruik van hoogwaardige zonnepanelen van merken zoals JA Solar, Jinko Solar, en AIKO, in combinatie met efficiënte omvormers van Enphase, GoodWe, en SolarEdge. Deze combinatie garandeert niet alleen een optimale energieopbrengst, maar ook een duurzame investering voor de toekomst. Stap nu over op zonne-energie en maak het verschil voor uw portemonnee en de planeet.

Snel geïnstalleerd

Ons deskundig team zorgt voor een vlotte installatie van je zonnepanelen, vaak al binnen één dag. Zodat je snel kunt beginnen met besparen.

Bespaar meteen

Zodra je zonnepanelen actief zijn, begin je direct met het besparen op energiekosten. Minder afhankelijkheid van het net betekent meer financiële vrijheid.

Gratis advies

Onze experts staan klaar om je gratis te adviseren over de beste zonne-energieoplossingen voor jouw situatie, zonder verplichtingen.

Binnen 4 jaar terugverdiend

De investering in zonnepanelen betaalt zichzelf terug. Veel huishoudens verdienen de kosten binnen 4 jaar terug, dankzij besparingen en subsidies.

Projecten

Lees meer over onze projecten met zonnepanelen.

Reviews

IR Solar
5.0
Based on 22 reviews
powered by Google
J. S.J. S.
06:14 24 Mar 24
De beste kwaliteit voor een prima prijs. Eerlijk advies, betrouwbaar, vriendelijk en nette, harde werkers. Absolute vakmannen!
Jan SteenJan Steen
08:32 11 Dec 23
Als zendamateur wil je geen storing op de HF banden. Na wat tips van andere zendamateurs gekregen te hebben over IR Solar, voor dit bedrijf gekozen. Igor en Gijs hebben keurig werk afgeleverd, zijn deskundig en uiterst correct. Ben blij met de installatie én inderdaad geen last van storing op de HF banden! Aanrader
Wouter Van den BerghWouter Van den Bergh
11:56 10 Dec 23
Zeer professioneel. Vriendelijk personeel. Netjes gewerkt. Meegedacht over de plaatsing. Keurige afwerking. Top.
Jeroen HouthuijzenJeroen Houthuijzen
09:25 06 Dec 23
Super blij met de nieuwe panelen. Goede afspraken gemaakt. netjes en goed geleverd. Na levering alles goed uitgelegd en geregeld. Top.
Kirsten HogendoornKirsten Hogendoorn
10:12 05 Dec 23
Keurig werk geleverd. Echt een aanrader!
Bart van DiemenBart van Diemen
17:37 29 Aug 23
De panelen zijn keurig netjes aangebracht. IR Solar had knap materieel bij zich. De doorvoering is keurig waterdicht ingewerkt en alles is ook weer netjes opgeruimd. De werkzaamheden waren in een ochtendje klaar. De installatie werkt prima. Niets dan complimenten van onze zijde.
joost nelisjoost nelis
20:42 10 Aug 23
Met drie leuke nette mannen goed geïnstalleerd. Zorg en oog voor detail. Netjes recht en compleet aangesloten de zonnepanelen gemonteerd en aangesloten. Alles werkt top!Vooral ook goed advies: meer panelen is niet nodig voor jullie verbruik. Daar hou ik van.
Bert van VreumingenBert van Vreumingen
14:42 16 Jun 23
No-nonsense aanpak. Goed advies. Keurig netjes uitgevoerd. Zonnepanelen installatie werkt zoals het hoort. Geen meerwerk. Prima prijs.
js_loader

In 3 stappen een installatie in huis

1

Advies aanvragen en offer

2

Montage

3

Betaling

Het is zo geregeld, Duurzaam comfort

Voor ons is een persoonlijke aanpak essentieel voor een succesvolle samenwerking. Het begint met het juiste advies, of het nu gaat om een zonnepanelen, airconditioning of laadpalen. We bieden individuele begeleiding omdat elke situatie uniek is. Met onze vakkundige installateurs en A-merk producten is duurzaam comfort ook voor jou geregeld!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Binnen 2 werkdagen reactie!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam
Contact
Adres
Kies de product(en)
Privacy