Over ons

Duurzaam én comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen bereikbaar. Dát is onze missie. Hoe we dit doen? Door energie te geven, te kennen en te delen. De superhelden van IR Install werken iedere dag met trots, passie en vol energie aan innovatieve en duurzame oplossingen. Ook geven we vanuit onze specialistische kennis het beste advies, afgestemd op de specifieke situatie. Tot slot blijven we samen groeien, inspelen op marktontwikkelingen en continu innoveren. Voor nu én voor de volgende generatie.

Portfolio

Geschiedenis

Certificeringen

Het bereikbaar maken van duurzame energie, daar gaan we voor! Al sinds 2020 geeft IR install energie met producten waarmee de samenleving over kan gaan op duurzame energie. In de loop der jaren hebben we hierover veel kennis opgedaan. Onze zonnepanelen leveren jaarlijks aan meer dan 15.000 huishoudens stroom en besparen onze klanten jaarlijks meer dan 1.000.000 m³ aardgas door de inzet van onder andere warmtepompen. Inmiddels zijn wij als totaalinstallateur een duurzame partner voor zowel particuliere als zakelijke klanten en helpen wij hen stappen zetten in de energietransitie.

Het is zo geregeld, Duurzaam comfort

Voor ons is een persoonlijke aanpak essentieel voor een succesvolle samenwerking. Het begint met het juiste advies, of het nu gaat om een zonnepanelen, airconditioning of laadpalen. We bieden individuele begeleiding omdat elke situatie uniek is. Met onze vakkundige installateurs en A-merk producten is duurzaam comfort ook voor jou geregeld!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Binnen 2 werkdagen reactie!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam
Contact
Adres
Kies de product(en)
Privacy