Laadpaal

Laadpalen van topmerken

Bij IR Install leveren we hoogwaardige laadpalen die uw elektrische auto veilig en snel opladen. Ongeacht of u een laadpaal bij u thuis of op kantoor nodig heeft, onze producten zijn ontworpen om aan uw eisen te voldoen. Wij bieden bovendien een unieke service waarbij u de kosten van uw laadsessies gemakkelijk kunt verrekenen met uw werkgever, ideaal voor zakelijk gebruik van elektrische voertuigen. Ons aanbod omvat topmerken zoals Wallbox, Easee, en Zaptec. De installatie van de laadpaal is volledig inbegrepen in de pakketprijs, waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw aankoop. Kies voor IR Install voor een betrouwbare en efficiënte laadoplossing.

Gratis advies

In 3 stappen een installatie in huis

1

Advies aanvragen en offer

2

Montage

3

Betaling

Portfolio

Lees meer over laadpalen in ons portfolio.

Project Name
Project Name
Project Name

Onze klanten

IR Solar
5.0
Based on 22 reviews
powered by Google
J. S.J. S.
06:14 24 Mar 24
De beste kwaliteit voor een prima prijs. Eerlijk advies, betrouwbaar, vriendelijk en nette, harde werkers. Absolute vakmannen!
Jan SteenJan Steen
08:32 11 Dec 23
Als zendamateur wil je geen storing op de HF banden. Na wat tips van andere zendamateurs gekregen te hebben over IR Solar, voor dit bedrijf gekozen. Igor en Gijs hebben keurig werk afgeleverd, zijn deskundig en uiterst correct. Ben blij met de installatie én inderdaad geen last van storing op de HF banden! Aanrader
Wouter Van den BerghWouter Van den Bergh
11:56 10 Dec 23
Zeer professioneel. Vriendelijk personeel. Netjes gewerkt. Meegedacht over de plaatsing. Keurige afwerking. Top.
Jeroen HouthuijzenJeroen Houthuijzen
09:25 06 Dec 23
Super blij met de nieuwe panelen. Goede afspraken gemaakt. netjes en goed geleverd. Na levering alles goed uitgelegd en geregeld. Top.
Kirsten HogendoornKirsten Hogendoorn
10:12 05 Dec 23
Keurig werk geleverd. Echt een aanrader!
Bart van DiemenBart van Diemen
17:37 29 Aug 23
De panelen zijn keurig netjes aangebracht. IR Solar had knap materieel bij zich. De doorvoering is keurig waterdicht ingewerkt en alles is ook weer netjes opgeruimd. De werkzaamheden waren in een ochtendje klaar. De installatie werkt prima. Niets dan complimenten van onze zijde.
joost nelisjoost nelis
20:42 10 Aug 23
Met drie leuke nette mannen goed geïnstalleerd. Zorg en oog voor detail. Netjes recht en compleet aangesloten de zonnepanelen gemonteerd en aangesloten. Alles werkt top!Vooral ook goed advies: meer panelen is niet nodig voor jullie verbruik. Daar hou ik van.
Bert van VreumingenBert van Vreumingen
14:42 16 Jun 23
No-nonsense aanpak. Goed advies. Keurig netjes uitgevoerd. Zonnepanelen installatie werkt zoals het hoort. Geen meerwerk. Prima prijs.
js_loader

Het is zo geregeld, Duurzame comfort

Voor ons is een persoonlijke aanpak essentieel voor een succesvolle samenwerking. Het begint met het juiste advies, of het nu gaat om een zonnepanelen, airconditioning of laadpalen. We bieden individuele begeleiding omdat elke situatie uniek is. Met onze vakkundige installateurs en A-merk producten is duurzaam comfort ook voor jou geregeld!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Binnen 2 werkdagen reactie!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam
Contact
Adres
Kies de product(en)
Privacy