Airco

Airco’s van IR Install

Ir Install is uw betrouwbare partner op het gebied van airconditioningsystemen. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van airco’s en werken exclusief met drie topmerken in de branche: Mitsubishi, Daikin, en Panasonic. Deze merken staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en innovatieve technologieën, waardoor wij in staat zijn om voor elk huishouden of bedrijf een passende en efficiënte klimaatoplossing te bieden. Of u nu op zoek bent naar een energiezuinige airco voor thuis of een geavanceerd systeem voor op kantoor, bij Ir Install bent u aan het juiste adres voor deskundig advies en vakkundige installatie.

Koelen als verwarmen

Efficiënte klimaatbeheersing het hele jaar door. Geniet van perfecte temperaturen, of het nu zomerhitte of winterkou is.

Vrijblijvend adviesgesprek

Professioneel advies op maat. Ontdek jouw mogelijkheden in een gratis gesprek zonder verplichtingen.

Gecertificeerde monteurs

Vertrouw op onze gecertificeerde experts voor hoogwaardige installatie en onderhoud van jouw systemen.

Gratis advies
Duurzaam besparen

Bespaar energie en geld met onze duurzame oplossingen. Een slimme investering voor nu en later.

Bedien jouw airco met de app

Met de app bedien je jouw airco waar je ook bent, direct vanaf je smartphone. Dankzij de WLAN-adapter die je gratis van ons meegeleverd krijgt, kan jij overal jouw woning koelen of verwarmen. Maak jij gebruik van Alexa of Google Assistant? Dan kan je de airco ook met jouw stem aansturen! Daarnaast kan jij jouw energieverbruik monitoren om meer energie te besparen.

Gratis advies aanvragen

Choose your plan

There are number of instructions to be followed at the time of refilling an inkjet cartridge. So whenever your printer ink runs dry you need to follow the below steps for inkjet cartridge refill.

basic

$10

per month

 • 2 GB Memory
 • 1 vCPU
 • 30 GB SSD Disk
 • Unlimited Transfer
Get Started

basic

$20

per month

 • 2 GB Memory
 • 1 vCPU
 • 30 GB SSD Disk
 • Unlimited Transfer
 • 2 GB Memory
Get Started

basic

$50

per month

 • 2 GB Memory
 • 1 vCPU
 • 30 GB SSD Disk
 • Unlimited Transfer
Get Started

De voordelen van een Airco

Waarom kies je voor een airco van IR INSTALL? We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij

Verwarmen en koelen

Wist je dat al onze airco’s zowel koel- als verwarmingsfuncties hebben? Zo blijf je het hele jaar in een aangename temperatuur. 

Smart control

Jouw airco bedienen is aan jou! Je kunt de airco bedienen met een afstandsbediening of via een app op je telefoon of voice control via Alexa of Google Home.

Comfort in stilte

Onze airco’s zijn niet alleen stijlvol, maar ze zijn ook heel stil. De airco’s produceren slechts 21dBa geluid in de standaardstand. 

Luchtzuiverend

Luchtzuiverende technologie zorgt voor schone lucht, wat de basis vormt voor het beste comfort.

Reviews

IR Solar
5.0
Based on 22 reviews
powered by Google
J. S.J. S.
06:14 24 Mar 24
De beste kwaliteit voor een prima prijs. Eerlijk advies, betrouwbaar, vriendelijk en nette, harde werkers. Absolute vakmannen!
Jan SteenJan Steen
08:32 11 Dec 23
Als zendamateur wil je geen storing op de HF banden. Na wat tips van andere zendamateurs gekregen te hebben over IR Solar, voor dit bedrijf gekozen. Igor en Gijs hebben keurig werk afgeleverd, zijn deskundig en uiterst correct. Ben blij met de installatie én inderdaad geen last van storing op de HF banden! Aanrader
Wouter Van den BerghWouter Van den Bergh
11:56 10 Dec 23
Zeer professioneel. Vriendelijk personeel. Netjes gewerkt. Meegedacht over de plaatsing. Keurige afwerking. Top.
Jeroen HouthuijzenJeroen Houthuijzen
09:25 06 Dec 23
Super blij met de nieuwe panelen. Goede afspraken gemaakt. netjes en goed geleverd. Na levering alles goed uitgelegd en geregeld. Top.
Kirsten HogendoornKirsten Hogendoorn
10:12 05 Dec 23
Keurig werk geleverd. Echt een aanrader!
Bart van DiemenBart van Diemen
17:37 29 Aug 23
De panelen zijn keurig netjes aangebracht. IR Solar had knap materieel bij zich. De doorvoering is keurig waterdicht ingewerkt en alles is ook weer netjes opgeruimd. De werkzaamheden waren in een ochtendje klaar. De installatie werkt prima. Niets dan complimenten van onze zijde.
joost nelisjoost nelis
20:42 10 Aug 23
Met drie leuke nette mannen goed geïnstalleerd. Zorg en oog voor detail. Netjes recht en compleet aangesloten de zonnepanelen gemonteerd en aangesloten. Alles werkt top!Vooral ook goed advies: meer panelen is niet nodig voor jullie verbruik. Daar hou ik van.
Bert van VreumingenBert van Vreumingen
14:42 16 Jun 23
No-nonsense aanpak. Goed advies. Keurig netjes uitgevoerd. Zonnepanelen installatie werkt zoals het hoort. Geen meerwerk. Prima prijs.
js_loader

Het is zo geregeld, Duurzame comfort

Voor ons is een persoonlijke aanpak essentieel voor een succesvolle samenwerking. Het begint met het juiste advies, of het nu gaat om een zonnepanelen, airconditioning of laadpalen. We bieden individuele begeleiding omdat elke situatie uniek is. Met onze vakkundige installateurs en A-merk producten is duurzaam comfort ook voor jou geregeld!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Binnen 2 werkdagen reactie!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam
Contact
Adres
Kies de product(en)
Privacy